25 februar 2012

1. etasje

De siste to ukene har fremgangen i 1. etasje vært stor, og det er jo ikke så rart ettersom det ikke er lenge igjen til vi skal begynne å sparkle og male innvendig!

På teknisk rom og vaskerom har veggene blitt plastet og fått osb-plater. Dersom vi skulle hatt membran på veggene her, ville ikke ytterveggene blitt plastet. Osb-platene settes opp for å få spikerslag i veggene. Taket er fortsatt uisolert, men det skal på plass etterhvert, og samtidig skal det plastes, lektes ned og gipses. Det kommer også gips på veggene utenpå osb-platene.


Alle ytterveggene som skal ha plast er nå plastet. Den ene snekkeren begynte å gipse taket på kjøkkenet, men med alle skjøtene "etter hverandre" (se bildet under). Da tok den andre snekkeren grep og tok ned igjen gipsen, begynte på nytt og la gipsen forbandt. Kjekt å ha en flink snekker som ordner opp uten at vi må påpeke det først.



De fleste veggene har også fått gips på seg, og den ene av de to haugene med gips har virkelig begynt å minke. Nå er det stort sett bare gangen, badet, vaskerom og teknisk som står igjen!


De siste bildene her er fra onsdag kveld. Blir spennende å se i dag hvordan det ser ut nå, for etter planen skal vi ta over huset for sparkling, maling og gulvlegging på onsdag morgen. Det betyr at snekkerene bare har to arbeidsdager igjen å bli ferdig på!



Ingen kommentarer: