16 desember 2011

Snømåking og snøsmelting

Er litt på etterskudd her nå, tenkte jeg skulle vise bilder fra sist helg. I forrige uke kom jo snøen vi hadde fryktet. Vi regnet med at vi ville få hjelp av han som brøyter veien forbi huset til å måke innkjørselen vår i vinter.  Men han hadde desverre ikke utstyr, tid, lyst eller noe som helst til det, så da må vi stå for snømåkingen selv i vinter. Håper det blir lite snø!

Etter at snøen hadde fått ligge noen dager tok vi turen ut til huset og måkte. Og ikke uventet var det jo en del snø inni huset også. Men det var i hvertfall fremgang på huset! Veggene foruten arkene er ferdig platet, og det meste av panelen har kommet opp. De hadde også satt i gang arbeidet med den ene arken.



Min kjære samboer klatret opp i 2. etasje og tok noen bilder der også. Jeg er veldig spent på hvordan takhøyden blir på rommene her oppe.



På tirsdag tok vi igjen turen ut til huset for å kjøre bort søppel. Innen da hadde det begynt å regne og det meste av snøen begynt å smelte. Dette resulterer i at det er rimelig mye vann i 1. etasje. Så nå jobber vi med å få ut dette vannet før det blir kaldere igjen og fryser på. Snekkerene har hevet seg rundt og begynt på taket i stedet for å gjøre ferdig veggene først som planlagt. Nye bilder komer i løpet av helgen!

2 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

Hei!
Det går fremover med dere også ja: )
Det gjør det hos oss også, men ikke alt arbeidet er like synlig...
Skal se om vi får tatt noen flere bilder i morgen: )
Her har det kommet et lite lag "melis"
og vi får håpe det blir med det..
Vi har en veldig lang bakke å spa for hånd når det kommer snø...

Vi har snakket med en som brøyter, og han kan gjøre det, men der det er grus/anleggsvei er det vanskelig å få skrapt nedtil...
Vi får se: )
Fin solnedgang dere får utsikt til fra loftsvinduet!

Jeg er også spent på hvordan rommene i 2 etg blir, man vet det jo fra papiret, men det visuelle sier jo litt mer for oss enn papir..

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Hei hei.. ser kjempefint ut...