01 februar 2012

Ny fremdriftsplan

Det har blitt flere turer til huset denne uken allerede. Merker at ting begynner å nærme seg ferdig, så nå må de siste justeringene av planene på plass. 

Siden forrige innlegg har snekkerene så og si blitt ferdig med isoleringen av alle yttervegger og tak, med unntak av tak på våtrommene i 1. etasje. Dette for at rørleggeren skal kunne legge rør opp til 2. etasje.


Elektrikeren har vært innom denne uken og lagt bokser i tak til downlights og høyttalere. 


Høyttalerene som skal felles inn i taket, må plasseres i samme type bokser som benyttes til downlights. Grunnen til dette er at det ligger fuktsperre i taket som følge av nye forskrifter, og denne ikke kan brytes Det måtte derfor benyttes spesialkasser med pakning som forseiles med klemring mot fuktsperren. Boksene til høyttalerne har vi belagt med dempemateriale for å forhåpentligvis unngå plastikklyd. Trekkerør for høyttalere i de ulike rommene vil bli samlet inne på teknisk rom slik at alt lydutstyr kan gjemmes bort og heller styres trådløst.


I stua har vi ordnet spikerslag, samt kabelkanal til vegghengt TV for to alternative plasseringer av TV.


Snekkerene har også begynt å plaste taket, både i 1. og 2. etasje.



Oj, snek seg inn en liten tulling på vei opp stigen! Det blir ikke mer morro enn man gjør det til selv ;)

Etter mye planlegging og litt frem og tilbake med elektrikeren, er endelig tegningene for det elektriske ferdig. Og godt er det, for røropplegget skal gjøres ferdig i løpet av denne uken. Neste uke er det møte med rørleggeren for å planlegge de siste detaljene på badet i 2. etasje, samt ulike tilvalg på utstyret som leveres.

Og til slutt en gladnyhet; i følge fremdriftsplanen skal vi ha egeninnsats i hele mars måned, og innflytning blir første uke i mai. Det er én måned tidligere enn vi trodde!

1 kommentar:

Villa Fagerbakken sa...

Åhhh...som det går unn altså, virkelig!
Så kjekt for oss å se på bildene deres, for å vite hva vi snart har i vente: )
Så herlig at dere kommer inn så snart, vi har ikke dato før i september...men kanskje vi kan håpe på før!?!
Her snør det idag : (
Men det skal heldigvis ikke legge seg så mye: )

Klem Iris