12 april 2012

Ferdig med egeninnsats

Endelig ble vi ferdig med egeninnsatsen på mandag. Det betyr altså at det ikke ble noe påskefri på oss. Skuffelsen var derfor stor når byggelederen vår på tirsdag sa at snekkerne ikke skulle starte opp igjen før neste uke. Her hadde vi jobbet så hardt for å bli ferdig med alt! Men det er jo uansett kjekt å vite at vi nå kan roe ned:)

I går ble listverk levert til huset, samt ytterdøren, så snekkerne dro til huset for å ta i mot. Og jaggu satt de i gang jobbe også, en hyggelig overraskelse:) Dette blir så fint!


6 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

åh..så fint..blir så bra når listene kommer på plass: ))
Og som dere har stått på!!!
Klem Iris

Villa Fagerbakken sa...

Ja, nå begynner det å snøre seg til på alle avgjørelser (som der har vært ferdig med en stund: ))
Vi har forresten valgt en annen peis enn den vi først planla-det er både fordi den er så veldig stor og fordi den andre vi fant var MYE billigere: ) Lager et innlegg om den nye snart: )
Når man går over budsjett på noe, må vi finne steder hvor vi kan ta det inn igjen..
Tviler på at vi får tatt inn igjen alt...men men : )

Ha en fin helg!
Klem Iris

Anonym sa...

Blir rålekkert!! Men et lite spm ang stua, det lille "ekstra rommet" dere får i stua, er det plass til 3 seter på den lange veggen uten at den vi stikke veldig ut, eller er det som på tegningen at det bare er plass til to stoler der?? Skal bygge samma hus, og er ikke helt fornøyd med orginalen så vil gjøre litt forandringer og likte den løsningen dere har gjort i stua. :)

Anita sa...

Til anonym: Hvis du tenker på stuekroken som vi har utvidet mot kontoret, så strekker den seg 2,22 m i retning mot kontoret. Og så er kroken 3,6 m bred (siden vi har utvidet huset med 60 cm i bredden i hver ende. Vi bruker dette som en TV-krok. Vi har snudd møblene slik at TV'en er på veggen mot kontoret, og stolene står med ryggen til stua. Da stikker disse en halv meter ut i stua.

Tin informasjon er kontoret da blitt ca 1,5 m x 3,6 m, som gjør at dette rommet er litt for lite til å bli klassifisert som soverom. Så dersom det er ønskelig med et lite soverom i 1. etg, så kan man ikke stjele så mye av dette rommet når man utvider stua.

Var dette forståelig?

Anonym sa...

Hvilken farge er dette?:)

Anita sa...

Vi har malt med to ulike farger i stua. På det øverste bildet er det fargen Marrakesh på veggen til høyre. På veggen til venstre (samt det nederste bildet) har vi blandet Marrakesh i a-base i stedet for den basen den egentlig skal blandes i. Dette for å få den ene, lange veggen i stua litt lysere, men likevel i en matchende tone. Vi opplevde at stua ble litt vel mørk med Marrakesh på alle veggene, og stua ble veldig mye lysere ved å gjøre dette, og de færreste ser at det er to forskjellige farger på veggene.

Til info så har vi benyttet Lady Pure Color.