09 januar 2012

Vinduer

Siden vinteren omsider ser ut til å ha ankommet, ble det en tur til tomta i dag for å måke litt snø. Det er helt utrolig hvor heldige vi har vært med været hittil i byggeprosessen!

Til vår store glede var nesten alle vinduene skrudd opp! Ble veldig koselig i stua :) Tok et par bilder med telefonen, men er ikke allverdens kvalitet på de.




2 kommentarer:

Drømmeboden sa...

Hei,

kom tilfeldigvis over bloggen din, artig å se bloggen til noen andre som bygger hellevikhus :) Vi gjør også dette. Ser ut som at også deres hus bygges etter "gallem-måten" (Altså ikke kommer i hele bolker, men i pre-cut materialer?) Sånn bli illefall vårt bygget når dem kommer i gang :) Dette er en spennende tid! Masse lykke til videre med husbyggingen, blir nok å titte innom å følge med litt, er så artig å lese andre husbyggerblogger :)

Anita sa...

Hei! Så hyggelig at du "stakk innom"!

Ja, huset vårt bygges på gamlemåten. Og det ser virkelig solid ut. Vi er kjempefornøyde med at vi valgte Hellvik Hus både i forhold til den oppfølginngen og rådgivningen vi har fått, og med snekkerene som nå bygger huset vårt.
Lykke til dere også, er jo kjempespennende å bygge hus. Er så mye som må gjøres og planlegges selv om man ikke bygger huset selv, det går med en del timer i løpet av hver eneste uke. Men det er jo bare kjempemoro og kos :)