26 februar 2012

Nærmer seg klart for egeninnsats

Snekkerne har begynt å pakke sammen for denne gang, og endelig får vi se huset uten stilasene. Er ikke alt som er helt ferdig utvendig enda, men det ser jo veldig bra ut så langt synes vi!


I stue/spisestue/kjøkken er det nå kun en vegg i TV-kroken som ikke er gipset ferdig, samt veggen hvor peisen skal være og rundt dør til gang. Når vi planla huset så det ikke ut til å være plass til dobbel dør mellom gang og spisestue, men den siste tiden har vi jo sett at det godt kan bli plass til en 150 cm bred dobbel dør. Men nå settes det inn skyvedør som planlagt, og så får vi heller bytte den ut senere hvis vi får lyst!Ellers er det kun så vidt litt gipsing igjen på vaskerom og gangen, mens en del gjenstår på teknisk rom og bad. Men det ligger ann til at det fortsatt blir overtakelse for egeninnsats på onsdag morgen, og da setter vi i gang med å sparkle torsdag kveld etter jobb.

Det hadde forresten vært artig å være flue på veggen en dag i huset, se hvordan disse snekkerene driver å flyr rundt. Jeg lurer litt på hvorfor det står langrennski på badet vårt, eller en Playstation-gitar på kontoret, eller en pakke med remulade i vinduskarmen på vaskerommet! Og når det ble dårlige signaler på radioen, så bare skrudde de en skrue i veggen for å henge opp antenneledningen... Og dette er bare det jeg fikk med meg når jeg var innom denne helgen, vi har sett mye rart i løpet av husbyggingen, hehe!


4 kommentarer:

Villa Fagerbakken sa...

Så flott det blir! Ser ut til at vi har valgt samme spiler på rekkverket oppe på balkongen: )

Klem Iris

Gina :) sa...

Ser så bra ut!!!

haha...ler av gitaren ;) Kan forstå remuladen lissom (det kan jo være matpakkerelatert). Lunsj med underholdning da eller?!?

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Så spennende,masse lykke til med egeninsatsen ☺
-Beate-

Drømmeboden sa...

Her skjer det jo massive ting!! Utrolig flott husmodell sett utenifra synes jeg :-) Gleder meg til å følge fortsettelsen! God helg :-) Klem Ranveig