01 april 2012

Én uke igjen av egeninnsatsperioden

Her kommer det noen flere bilder av fremgangen i huset siste uken. Først ut er bilder av ferdig flislagt bad og vaskerom (mangler riktignok silikon mellom gulv og vegg). På badet falt valget på mellomgrå fliser fra Höganäs i dimensjonene 30x30 på gulv og 30x60 på vegg. På gulvet i dusjen er det lagt avlang mosaikk fra samme serie flis, og denne er også lagt opp veggen i dusj og på toalettkassen.

Vaskerommet er flislagt med 30x30 cm glaserte fliser som er mørk grå på farge. Veggene har vi malt med våtromsmaling i en lys grå farge. Gleder meg til å montere vaskeromsinnredningen i slutten av uken.


Hovedsoverommet er ferdig malt og gulvet er lagt. Vi endte opp med å male veggene i fargen marakesh. Dette er en nydelig farge (men litt mørk) som endrer seg fra grålig til brun avhengig av lyset. Gulvet er det samme i hele huset, en énstav valnøtt tynnparkett (Kährs Linnea).


Det siste bildet viser gulvlegging i loftstua. Som underlag har vi valgt å benytte Huntonit Silencio i 2. etg. Gulvet er nå ferdig lagt, og veggene er malt i en mellomgrå farge. De to andre soverommene, samt badet i 2. etg har vi ikke tatt oss tid til å gjøre noe med i denne omgang. 


Dagen i dag har gått med til å legge parkett i stua/kjøkkenet. Det er bare noen få kvm som står igjen til i morgen, og da skal jeg få tatt noen bilder også. Nå begynner det virkelig å se ut som et hus man fakisk kan bo i :)

Nå er det én uke igjen (pluss én dag da) til snekkerne kommer tilbake, og de største tingene som må gjøres innen den tid er at gangen og trapperommet må få siste strøk med maling, samt flislegging av gangen. Det ser jammen meg ut til at vi får noen dager med påskefri også, og det skal bli deilig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei :-) Hva heter flisene fra høganes som du har brukt ?:-) Modell og farge..